Friday, 14 June 2013

HAMPER DARI MICCOS:SIAPA NAK?

 SIAPA NAK HAMPER ANGKAT TANGAN???

ZOOM..Hamper Barangan (banyak coklat)
Beg Kenaf
token dari pihak MPIC di mana hanya buat entry berkaitan MICCOS dan dapat token..
korang yang nak join pun sangatlah dialu-alukan...macam ner tu..????

Cara nak Join:
1. Buat entry ringkas mengenai Program MICCOS & WALK FOR HEALTH 2013.
Contohnya seperti dalam entry Walk For Health & Program MICCOS dan apa sahaja maklumat berkaitan MICCOS sehingga program ini berlansung.
2. Pastikan link www.miccos.com.my  ,  www.mpic.gov.my  &
 www.facebook.com/miccos2013 dimasukkan dalam entry yang dibuat
3. Sila tag link blog daku dalam entry tersebut.
4. Sila tinggalkan nama, emel dan link entry di ruangkan komen
5. Sekiranya terpilih anda akan dihubungi.




Tarikh Tutup: 9 September 2013
Bagi entry blogger yang terbaik akan menerima hadiah istimewa..
Senang dan mudah..Apa tunggu lagi, cepat!!!!

10 comments:

  1. hamper tu kena amek sendiri, ke Sal???

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikutkanlah kak..tak pe nanti saya cuba tanya pihak Miccos untuk blogger yang luar Lembah Klang.

      Delete
  2. mcm best je....nak join lah...
    thx share...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. join tau..hadiah istimewa tu yang mesti direbut..

      Delete
  3. wahh..bes nie..nak join jgkla..

    ReplyDelete
  4. Eyza dah join...

    Nama : Norafiza
    email : eyzafarza@yahoo.com

    Ni la link entrynya : http://eyzamiel.blogspot.com/2013/07/walk-for-health-2013.html

    ReplyDelete
  5. salam kak sal, cheetah nak join la.. hehehe.. nnt kte tinggalkan link ya.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...