Wednesday, 16 May 2012

Makan Time

makan time....sodap woooo...
keluarga encik hubby selalu berkumpul wat makan2 n jenjalan sesama
tapi kali nie kitaorang wat makan2 kat umah my sister in law @ Yong..
kebetulan plak mak mertua ku ader datang sini jadi ape lagi gotong royong beramai2 lah
masak dan makan...

menunya moh jangan terlior...
tapi kali nie bukan daku yang masak, daku cuma tolong kacau ajer,
rendang air tangan dari mak mertua ku tau memang beshhh...
dah berapa kali belajor tapi still tak jadi macam mak mertua ku buat huhuhu..


rendang daging
rendang ayam kampung
bihun goreng
antara menu lain yang ado...bubur kacang, pulut kuning dan tembikai 





memang menyandar ler makan macam2 time nie...makan tak hingattt,
pas makan baru ler ingat diet..huhuhu..haru biru dibuatnya diet cam nie...

4 comments:

  1. hye salmi!lame tak jenguk... hurm...gambar ade besar kecil besar la...boleh touch up skit bg kemas kan lagi ni, heeeeee~ ape pun, mmg berselera, ari ni de selera, semalam loya2 je rasa nye...

    ReplyDelete
  2. sorry..kat pc sal tak jadi cam tu..kena guna pc lain baru leh betuikan..tq

    ReplyDelete
  3. Salam.. good morning SKA.. wahhhh... awal pagi dah masuk dapur sini.. ternampak rendang daging, ayam kampung, mee hoon terus kecurrrr!!!!!

    Happy Teacher's Day!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali...morning gak untk kak Shahriah,akak masaka aper arie nie..atau sibuk menulis? kak bukan Happy Teacher's Day lh tapi Happy Birth Day to me...hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...