Thursday, 10 May 2012

Master Chef Malaysia.. Shahriah Abdullah datang umah SKA

Amboi tajuk tak boleh blah...macam yer ajer orang datang umah kiter..
orang terkenal plak tu, kenal pun tidak dia dengan SKA,..huhuhu
sebenarnya bukan umah kiter yang betul..tapi  umah nie salmikhairil.blogspot.com
teruja Sal pagi nie...biler jenguk blog tengok komen dalam entry Tempahan Apam Polkadot ader komen dari salah seorang peserta Master Chef  Malaysia Musim Pertama iaitu Kak Shahriah Abdullah..
serius memang teruja sangat2, maklumlah orang terkenal sudi singgah dan komen kat blog kiter yang tak seberapa nie..sampaikan Sal follow semua blog miliknya...

kalau korang nak tau lebih lanjut perkembangan terkini mengenai Kak Shahriah boleh jenguk  kat link di bawah dan follow blog2 milik Kak Shahriah macam2 ader..



terima kasih banyak2 pada Kak Shahriah...sebab sudi follow SKA jugak.

3 comments:

  1. Salam SKA... waduhhh terima kasih cayanggGGGgggggggggggggggggggg... muahzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... hehhehehe... tq so much sebab sudi folo semua blogs akak yaa.. cayang sangat! siap promote lagi.. moga persahabatan di alam maya ini akankekal berpanjang selamanya amin... jangan lupa angkut AWARDS kat blogs akak tu ada 2 AWARDS.. tiada yang terkecuali tau pun... cayang muahzzz.. ni menaip bagai nak rak.. jap lagi tak ada letrik sampai ke petang nanti kita sembang panjang yaa.. muahhzhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...cayangggggggggggg ketat2 kak shahriah gak...hope berpanjangan juga hubungan kite nie..dan terima kasih jugak bagi awards kat SKA..terima kasih sekali lagi..hehehe sebenarnya tak tau nak kata aper coz teruja sangat2..cepat gak akan respon kat cini...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...