Friday, 11 May 2012

Tiramisu Simple

simple dan sangat mudah, sape2 pun boleh buat
sedap gak..tak yah lah nak beli lagi kat kedai
dah boleh buat sendiri di rumah...
hasil pertama dari SKA


baru keluar dari peti sejuk
suka cheese yang banyak


7 comments:

  1. Salam cayang SKA.. selamat pagi wahhh sedapnya tiramisu.... cantik dan amat menyelerakan sekali! nak semua boleh??? hehehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cayang akak jugak...tq,ambik lah.. tapi akak wat mesti lagi sedap dari SKA kan

      Delete
  2. wahhh sedap nye :)

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
  3. salam kenal... sedappp dan catikkk tiramisu tu...

    ReplyDelete
  4. hai sal...wah mengancam nmpk...ley bukak bisnes tiramitsu nih...febret chinta tu

    ReplyDelete
  5. sedapnya tiramisu tu..cantik ;)salam kenal drpd cikwan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...