Sunday, 3 February 2013

MERIAH MANIA Centre, di Mydin Mall USJ

seperti yang dijanjikan daku nak sangat citer nie adalah pasal MERIAH MANIA Centre yang baru dibuka....
apakah ini???huhuhu
ini adalah centre di mana para pemegang kad meriah boleh scan kad korang dan dapatkan kupon barangan yang dipromosikan...
kupon yang di keluarkan khas untuk barang yang telah ditentukan
satu barang satu kupon
kupon hanya sah pada tarikh tersebut sahaja...
dan kad meriah hanya boleh di imbas satu hari sekali ajer ok...
tak yah berangan nak dapat banyak2..nak banyak datang tiap2 hari..hehehee

ini contohnya sabun Biozip 2.5kg, harga asal rm8 lebih tapi dengan adanya kupon tu kami dapat dengan harga rm3.88

sangat2 berbaloi pada kami..jimat

staff Mydin yang akan beri tunjuk ajar..untuk yang macam kami nie pertama kali guna
ini caranya untuk dapatkan kupon
mesin imbas kod bar  kad meriah
 barang yang di promosikan pada 2 Febuari 2013
sangat2 berbaloi..kami jimat rm15 untuk tiga barang..mulanya tak percaya tapi bila dah guna....betul2 punya...hehehee, kalau dekat memang kami datang hari2..tak sabor tunggu nak shopping bulan depan pulak....

4 comments:

  1. EH2...MURAH2 LA SAL..TENGOK MILO MURAH GILER....DYNAMO PUN SAMA...BESTNYA

    ReplyDelete
  2. wah! btul2 jimat...tdapat d semua mydin ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang jimat..tak pastilah pulak tu kak..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...