Monday, 8 July 2013

Tempahan akhir sebelum Ramadan

tempahan terakhir sebelum Ramadan.. 
masih lagi menerima tempahan pada bulan Ramadan cuma tempahan terpaksa dihadkan sedikitlah..


tempahan apam polkadot 100pcs inti coklat staff Imigresen
kek coklat tempahan dari Rin Parcel E , Putrajaya
Mini Pavlova tempahan dari Mimie, staff  KPDNKK
Mini Pavlova tempahan Norbaiti, Presint 11, Putrajaya
Tempahan Rosmaheran dan Nawal, staff KPDNKK.. 50pcs setiap seorang
Cream Puff inti Whipping Krim tempahan dari Asfalliza, staff KPDNKK
Pavlova tempahan dari Ida, JPN
tempahan dari Yati, Puchong 300pcs apam polkadot inti..sms dari Yati " apam tu sedap sgt, pasni blh order lagi"




Mini Pavlova dan Apam polkadot tempahan dari Sal Dengkil..whatapps dari Sal "thanks ye, pavlova sedap apa cute tu pun sedap"
1 set Cream puff inti Kastard, tempahan K.Ain, Puchong
tempahan kali kedua Pavlova  dari K.Ain, Puchong jugak
terima kasih sekali lagi pada semua..terima kasih banyak2

update lagi 9/7/2013 (last lagi..hehee)

tempahan 2 set Cream Puff dari Ruby (MOF) , Presint 2
Mini Pavlova 1 set juga dari Ruby


 

8 comments:

  1. wow.. banyak tempahan.. syukur alhamdullillah..

    ReplyDelete
  2. wahh.. salmi lagi hebat dari akak ha.. berderet2 order.. rezekikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah rezeki..tapi tak boleh lawan akak.. =)

      Delete
  3. lawa betul pavlova tu kak, ingat nak order je hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..order jangan tak order ;)

      Delete
  4. wahh dah banyak tempahan skrg..rezeki tu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah..tapi tetap tak boleh hotmama..tq

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...