Friday, 5 July 2013

Testing Tart

Cubaan pertama..yang tinggal hanya ini saja...
sebabnya kulit tart yang lain dah di humban ke tong sampah hangit
 nak kena tukar oven baru nampaknya..huhuhu
salah kan oven pulakkn..hehee
cubaan demi cubaan akan ku lakukan
hari tu dah mintak tips dari blogger masakan dan jugak tokey tart Kak Sari
pasal nak buat kulit tart nie..hope lepas nie berjayalah 
(suka tengok cheese tart Kak Sari yang gebus tu)

Fruit Tart

Cheese Tart

6 comments:

  1. dap nyer fruit tart.. tapi malangnya dah tak buleh makan sebarang2 skang.. melihat sepi je ler. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah yer ker..xpelah santapan mata pun jadilah...

      Delete
  2. chantekkkk... sure sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap..cuma kena banyak lagi praktis untuk dapat hasil yang terbaik macam Sifu (Kak Sari)

      Delete
  3. Sal punya kegebuan tu dah hampir okey, pasal tart shell tu, cuba praktikkan apa yg akak ckp tu ya... jgn putus asa, k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait terima kasih kak..terima kasih sebab banyak membantu..nak join kelas tapi jauh..huhuhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...