Tuesday, 13 March 2012

ANNIVERSARY KE 3

Alhamdulillah ...syukur
pada tarikh hari ini  13 Mac  2012,  merupakan ulang tahun perkahwinan  SKA yang ke- 3 
kami selamat diijabkabulkan pada 13 Mac 2009 
masih teringat lagi waktu nak diijabkabulkan dulu..
saat itu antara kenangan manis yang tak mungkin dilupakan
TERIMA KASIH BUAT SUAMI TERCINTA

tadi pagi terima mesej yang cute dari hubby, comel sgt 
moh lah layan gambar nie yer..
(sebenarnya tuan punya blog n hubby pemalu, sebab tu gambar digelapkn skit.... sorrryyy)

setelah sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz...


terima kasih kerana  melayan kerenah dan ragam isterimu nie..
LOVE U SO MUCH...
rasanya tak de sambutan istimewa , cuma hujung minggu nie kami akan pulang ke kg..
ingat nak wat kek boleh makan ngan family ramai2
kakak daku plak nak sambut ulang tahun kelahirannya boleh ler tumpang sekaki..








**Semoga hubungan kami suami isteri kekal bahagia dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah**
AMIN....

11 comments:

  1. happy anniversary, semoga bahagia & dimurahkan rezeki ♥

    ReplyDelete
  2. Hari ni? Hepi Anibersary !!~ heee ~

    ReplyDelete
  3. Cinta: terima kasih doakan kami
    Eida: heehehe....aper pun tq

    ReplyDelete
  4. happy anniversary.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. amin :)

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut hari ulangtahun ke3 ye sal...semoga kebahagian dunia dan akhirat milik awk berdua..amin

    ReplyDelete
  6. Happy Anniversary
    Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..amin..
    Happy happy selalu...

    ReplyDelete
  7. terima kasih pada semua yang mendoakan kami...AMIN

    ReplyDelete
  8. happy anniversary dear!
    semoga terus kekal bahagia hendaknya..kekalkan mood pengantin baru tu yer.. zana doakan semoga ada rezeki untuk dapat baby nanti yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. terima kasih zana sudi jenguk "rumah kecik" nie.. terima kasih juga sudi doakan kami...AMIN

      Delete
  9. Selamat Ulangtahun Perkahwinan Salmi
    moga bahagia dan dirahmati Allah swt
    yg ke tiga ye, saya pun nak masuk tiga...

    Salam kenal tengkiu folo blog saya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...