Monday, 19 March 2012

Sape Nak Souvenier dari FirZie83

pertama sekali tentu lah tuan punya blog nie nak souvenier dari FirZie...
kalau tak, tak delah entry pasal nie kan....
ok cerita sikit pasal tuan pun Blog FirZie83..
FirZie nie seorang yang sangat rajin update blog
macam-macam cerita ader, masakan ,cuti2,family dan banyak lagi ler ..orangnya sangat selamba
walaupun dia seorang suri rumah tapi FirZie bijak juga menjadi usahawan dari rumah
antaranya menerima tempahan untuk nasi lemak dan berniaga keronsang

gambar FirZie.(suka tgk gambar nie...cantik)

ada satu soalan dari Firzie iaitu teka warna tema baju raya untuk tahun nie, jadi jawapan SKA Warna Merah

kalau nak tau lebih lanjut mengenai FirZie83 dan syarat Sapa Nak Souvenier nie boleh jenguk
di blog Dalam Suka Ada Duka Begitulah Namanya Kehidupan

cepat2 tarikh tutupnya 22 MAC 2012 nie tau..

2 comments:

  1. tq sis coz sudi join contest yang azie tetiba ja nak buat tanpa plan..hikhik..insyaallah kalo ada rezeki sis...souvenier tu pasti milik sis ;p..i likeeeeeeee la sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..hope dapat lah souvenier tu...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...