Wednesday, 21 March 2012

Cuti-Cuti Cinta di MELAKA Part 2: Bandar Melaka

ok kita sambung plak Part 2 seperti yang dijanjikan
dari zoo melaka kami meneruskan perjalanan ke Bandar Melaka
cuaca memang baik panas terik..

Sekitar Bandar MELAKA

jalan sesak time nie..
Melaka di iktiraf sebagai salah satu Bandar Warisan Dunia
manelah en.hubby bawak daku nie
baju nyonya tradisional
 shopping cenderahati
menarik dengan bermacam warna, hiasan dan jugak gelagat penarik beca
Menara Taming Sari... tak naik pun, ramai sangat orang beratur
gayut saya..  (pinjam ayat kim chin dlm Lawak Ke Der)
pendekar kancil yang comel
Muzium Samudera..kenangan tak best sebab kaki terseliuh masa kat bawah..aper taknya asyik memandang keliling, pastu mulalah jalan terhincut2 dan terpaksa panjat gak tangga kapal tu sebab dh sampai kan
last sekali sebahagian gambar bangunan yang cantik2 kat bandar Melaka tu
tapi ini bukan last citer pasal Cuti-Cuti Cinta di MELAKA tau..
ader lagi sambungan aktiviti malam dan aktiviti terakhir di Melaka nanti di Part 3...
jangan mare yer....tq

5 comments:

  1. mana la gmbr tuan tanah nih???malu2 kucheeeenggg ekk???hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan tanah memang pemalu..amik gambar orang tak per gambar sendiri xado

      Delete
  2. ada2 je la sis nih...hihi...sis..sila ke link azie ni ya http://aziefirdaus83.blogspot.com/2012/03/cita-pasal-contest.html ...tqtq...

    ReplyDelete
  3. salam kenal..seronoknya dpt pergi ke melaka
    dah lama tak blk melaka

    ReplyDelete
  4. salam kenal,seronoknya pegi Melaka....
    Follower ke 165

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...