Friday, 23 November 2012

MySelera..Banyak Pilihan tempat makan yang Halal

Salam kengkawan semua,
pernah tak korang bergaduh2 manja ngan pasangan sebab tak tau nak makan di mana?
tak tau restoran apa yang terdekat dengan korang? 
tak tau nak pilih makanan mana yang sedap? 
was-was dengan restoran tu halal atau tidak? 

Myselera ada jawapannya, Myselera nie sebenarnya berkonsepkan review tentang makanan, restoran halal di Malaysia , untuk mengetahui lebih lanjut tentang  Myselera korang boleh klik di SINI dan jangan lupa like di  Myselera FB.di sini pun terdapat  pelbagai review dari blogger yang telah mencuba makanan di restoran yang terpilih dan yang dah diaorang pergi ...

Dengan ini terjawablah segala persoalan korang tadi kan...Kalau nak join untuk " ANDA MAKAN KAMI BAYAR" bersama Myselera pun boleh, cuma perlu layari  MySelera untuk mendapatkan maklumat lanjut...

Jadi apa di tunggu lagi jom cepat2 kita singgah dan jenguk ke MySelera...

kita layan gambar review dari blogger yang dah join  Myselera...

kredit to Delimazamrud



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...