Tuesday, 26 June 2012

Tebusan

maaf lah kali nie daku sangat tamak untuk menebus buku resepi Maggie
memang melantak maggie ajer daku dan en.hubby semata2 nak dapatkan buku resepi Maggie nie
sebenarnya kumpul bungkusan maggie  untuk dapatkan  4 buah ajer
ntah macam maner on the way balik umah lepas tebus buku resepi tu 
dapat kumpul untuk tukar satu lagi buku..sangat2 suka, 
nasiblah en.hubby sama2 layannn..

hasil bungkusan dan produk maggie yang berjaya di kumpul
kaunter penebusan
kakitangan maggie yang sudi melayan (masa nie kaunter belum buka,
kami orang pertama dah terpacak kat situ, terpaksa dilayankan..
pastu dia ingatkan kami nk tukar satu jer tapi 4 buah sekali..haru..hehehe)
amoi yang cun standby nak kasi buku resepi
cover buku resepi
dapat 5 buah buku, sangat tamak..hehehe
1 versi inggeris
4 versi melayu
cantikkan macam kalender
100 resepi yang tersenarai
7 citarasa
1 buku dapat 1 bungkus mi goreng,
tinggal 4 bungkus, 1 bungkus bagi pada adik ipar

7 comments:

  1. terbaik koleksi dr maggi.. saya tak de lg ni.. banyak2 pun nak wat pe.. kalau nak bg, bg la kat saya.. hehe

    ReplyDelete
  2. buku resepi dapat, mi goreng tu pun dapat juga ka? sangat bagus tu...

    ReplyDelete
  3. edilelly:hehehee.. setakat nie nak peram dulu, tgk lah nnt kalau dah berubah fikiran..hehehe lagipun kena tanya en.hubby dulu..

    spallan:a'ah ingat dapat buku jer, sekali maggie goreng pack besar plak tu..

    ReplyDelete
  4. kalau en hubby bg pm saya yer.. nak juga ada benda ni.. dah terlewat nak tebus benda ni.. sebb apa pun x mula.. hehe

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh bestttnyer dapat 4 buah buku resepi meggi tu ;)

    ReplyDelete
  6. eh2...nape chinta x tahu ni?ruginya..

    ReplyDelete
  7. ska pun tau dari blogger lain gak..minggu nie last tebus kat careffour alamanda..nak tau lebih lanjut boleh jenguk laman web nestle

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...