Saturday, 23 June 2012

Tempahan Pavlova & Apam Polkadot

alhamdulilah rezeki
biar pun penat tapi  senang hati bile pelanggan puas hati 
tq..  :)

2 layer untuk cik nadia 
1 layer

2 layer untuk  puan meera, kajang
apam inti coklat untuk kak ida, dengkil

11 comments:

  1. Hebattttttttt dan terbaikkkk mudah2an rezeki SKA melimpah ruah... Amin...

    ReplyDelete
  2. Minggu akhir contest di blog Mahamahu hadiah wang tunai dan barangan masih milik anda sertai sekarang..

    ReplyDelete
  3. Asssalamualaikum dikkkk.. cak cak Kak Ani datang ni n follow skali lagi.. haaa fuuhh fengsannn nampak itu pavlovaaa yummyy.. ;) dik jgn lupa plak Kak Ani alaaa kita kan main cak cak kat MPH Alamanda dgn Sha skali hehe ;)

    ReplyDelete
  4. perghh memang kena follow u la...sebabnya kalau tak de masa nakk buat boleh order jek...keh keh keh

    ReplyDelete
  5. k.shahriah: tq..muaaaahhh
    k.ani: ingat maner boleh lupa..seronok semalam
    Bitt: tq, follow jangan follow

    ReplyDelete
  6. ya Allah sedapnye tgk ....menarik tol pavlova tu...penoh ngan isi atasnyer.....

    ReplyDelete
  7. memang sedap ditambah pula ngan krim n buah segar masam2 manis

    ReplyDelete
  8. teringin sangat nak rasa pavlova,bukak blog cake mesti ada org order pavlova sekarang ni,huhu...

    ReplyDelete
  9. wow..pandainye awk buat pavlova..ni bleh masuk master chef ni..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana:boleh buat sendiri..
      anna: takdelah pandai pun masak ikut resepi aje

      Delete
  10. Macam mane ye nak buat tempahan ? Boleh bg num fone tak ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...