Wednesday, 6 June 2012

Makan Ajer Kerjanya...

itulah kami...makan ajer kerjanya
ini bukan daku ngan en.hubby 
tapi daku ngan  member opis (dalam 6-7 orang),
kami selalu wat makan2
asal hari jumaat jer kami akan cari port
rumah sape jadi mangsa nasiblah...
biasanya kami akan bergilir2
jadi tetamu bawak lauk
tuan rumah watlah air dan masak nasi aje..
kali nie kami wat kat rumah K.Maz 
sebab nak main ngan anak K.Maz, Sara

ini antara menunya...

sayur campur by Sha
ayam lada hitam by Ezaida
udang by K.Ira
asam pedas by Daku
puding caramel by K. Maz
lepas makan kami semua dah macam ular sawa kekenyangan..

**kat umah daku dulu diaorang siap tido sebab kekenyangan..lagi satu plak kan jumaat rehat lama skit jadi amik peluang ler..hehehehe

11 comments:

  1. lpr plak tgk menu2...

    **try la bli promo photobook tu..murah

    ReplyDelete
  2. ish sal saje je dok tayang makanan tu..sedapnya..lapar lak jdnye..hikhikhik...chinta kalau ari jumaat edisi balik masak kat umah je..makan ngan roomate kesayangan..eceh3

    ReplyDelete
  3. Mama: memang nak tapi kenan tanya hubby dulu..hehehe
    Chinta: roomate sal kejer jauh tak leh balik umah tgh ari, tu yang mkn ngan opismate ajer

    ReplyDelete
  4. Ya Allah sedapnyaaaa! sal jumaat ni i nak join boleh?..hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. SM: jumaat nie xplan sebab ramai cuti..
      K.Shahriah: hehehe...

      Delete
  6. wah, semua lauk sedap2!!!

    jumaat mmg rehat lama.. kalau blk rumah lepas makan mmg tido jap la.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Byknya lauk mkn tghari. semua nampak sedap.

    ReplyDelete
  8. wahh bestnye ramai2 camtue kan masak sorang sket.. sue kat off kadang buat gak.. tapi xpergi rumah buat kat office jer... tapi kalu gie rumah lagi best kan.. hu3



    jom follow sue balik
    http://aswith4kids4ever.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. behnya buat mcm 2..heheheh

    ReplyDelete
  10. salam ska...kita serupa..tetiap jmaat ada je aktvt jaga badan..jgn bg kuruih!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...