Monday, 6 August 2012

Berbuka di Flaming Steamboat

hubby yang booking untuk berbuka di Flaming Steamboat nie
kerana harga sangat berpatutan, 
buffet di sini RM26.90 dewasa dan RM9.90 bagi kanak-kanak
kami sampai di restoran lebih kurang pukul 6.50 petang 
orang dah ramai berpusu2 masuk cari tempat..kita orang dapat kat tingkat atas






kat sini terdapat banyak pilihan  
rambang mata nak pilih bahan
air pun bermacam jenis takde dalam gambor 
sebab dah kelam kabut orang ramai





antara pilihan pencuci mulut yang disediakan


 nasi goreng, mee goreng juga ayam goreng juga disediakan
dan juga dim sum yang best



tengok orang sedang pilih bahan untuk steamboat..
masa nie hubby ntah ke mana memilih bahan..
daku pulak sibuk snap gambar orang...hehehe
biler orang dah bertambah ramai baru lah dok sibuk tolong

ini hanya sebahagian sahaja yang daku snap
lepas abis hidangan nie hubby amik lagi untuk kali kedua





pada kami tempat nie best boleh datang lagi..
pada yang nak cari tempat nie boleh layari http://www.flamingsteamboat.com/

13 comments:

  1. air-cond ek? mesti selesa sbb staembot makan panas2, xde la peluh mencurah2 kan

    ReplyDelete
  2. a'ah..memang selesa tempatnye..

    ReplyDelete
  3. memang menarik kak..cuba lah ajak keluarga akak ke sini

    ReplyDelete
  4. berbaloi jugak tu.. Sal.. mesti sedap sebab tu nak datang lagi, kan..

    pehhhhh!! Ramainya orang..

    ReplyDelete
  5. Ramainya org berbuka kat sini.

    ReplyDelete
  6. memang ramai.. tu kat tingkat atas ajer,

    ReplyDelete
  7. mak aihhhhh...telan air liur nengoknya...harga sgt bpatutan kalau tgk pada menunya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang berpatutan pada saya..tu yang nak pergi lagi..

      Delete
  8. sal kalau saya join sal ni kan mesti saya cepat je gemuk kan..hehehehe
    sebabnya asyik kena makan sedap je tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape salahnye..boleh bagi bambam baby dalam peyot tu..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...